Informacije za kandidate

Online prijava

Korisne informacije i saveti

Za poslodavce

Usluge za poslodavce.

Dalje...

 

OBAVEŠTENJE

U skladu sa merama Vlade Republike Srbije i vanrednog stanja uvedenog na teritoriji Republike Srbije, Agencija KadarPlus će u periodu važenja navedenih mera, raditi u periodu od 11 do 14 svakog radnog dana.

Sve informacije putem mejla office@kadarplus.rs i na broj telefona 064/6584341

O NAMA

privredno društvo za kadrovske usluge

KADAR Plus je osnovan 2011. sa ciljem da postavi neke nove i bolje standarde u poslu kojim se bavimo. Naša  osnovna misija je posredovanje u zapošljavanju, dovođenje u vezu poslodavaca i nezaposlenih lica , kao i selekcija kandidata što podrazumeva obavljanje niza testova i intervjua sa kandidatima.

KADAR Plus poseduje bogatu sopstvenu evidenciju stručno obučenih kadrova koji imaju nivo obrazovanja, znanja i veštine kao i preporuke za posao koji nude naši klijenti - poslodavci.

Za kandidate

Za kandidate nudimo upis u bazu podataka i sve vrste konsalting usluga od kojih smo deo postavili na naše web stranice i tiču se savetodavnih usluga u vidu ponašanja na intervjuu, pisanja CV-a, najčešćih grešaka na intervjuu, pripemama za posao i ostalo. Napominjemo cenjene kandidate da i u delu usluga za poslodavce takođe mogu da izvuku korisne informacije.

Za poslodavce

KADAR Plus svoje usluge pruža poslodavcima iz svih privrednih grana, koristeći dugogodišnje iskustvo i profesionalnost koje su naši ljudi godinama sticali.

Ako nemate dovoljno vremena da odaberete odgovarajuci kadar, nasa usluga ce Vam ustedeti vreme i omoguciti pravi izbor ljudi.

PRIVREDNO DRUŠTVO ZA KADROVSKE USLUGE KADARPLUS DOO
Dozvola za obavljanje poslova zapošljavanja
Broj rešenja: 022-03-00010/2013-24
Rešenje izdato od strane Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike