Informacije za kandidate

Online prijava

Korisne informacije i saveti

Za poslodavce

Usluge za poslodavce.

Dalje...

 

O NAMA

KADAR Plus je osnovan 2011. sa ciljem da postavi neke nove i bolje standarde u poslu kojim se bavimo. Naša  osnovna misija je posredovanje u zapošljavanju, dovođenje u vezu poslodavaca i nezaposlenih lica , kao i selekcija kandidata što podrazumeva obavljanje niza testova i intervjua sa kandidatima.

KADAR Plus poseduje bogatu sopstvenu evidenciju stručno obučenih kadrova koji imaju nivo obrazovanja, znanja i veštine kao i preporuke za posao koji nude naši klijenti - poslodavci.

U mogućnosti smo da ako poslodavac izrazi želju ili postoji potreba da naše stručne komisije vrše proveru znanja i veština kandidata koji direktno apliciraju poslodavcu  i daju preporuku za posao, uz podršku našeg stručnog tima.

U ovom projektu rukovođeni smo zajedničkim ciljem – osposobljavanje kadrova i pravilnim usmeravanjem njihovog profesionalnog angažmana.

Ukoliko ste ambiciozni i vredni pozivamo Vas da popunite formular za upis u bazu i na osnovu Vaših podataka pokušaćemo da Vam pronađemo odgovarajuće zaposlenje.

Sarađujemo sa velikim brojem kompanija i trudimo se da kvalitetom postignemo obostrano zadovoljstvo i od strane kandidata i od strane budućih poslodavaca.

Hvala Vam što ste posetili naš web sajt i nadamo se da ćete na našim stranicama pronaći sve potrebne informacije.

Srdačno Vas pozdravljamo.

PRIVREDNO DRUŠTVO ZA KADROVSKE USLUGE KADARPLUS DOO
Dozvola za obavljanje poslova zapošljavanja
Broj rešenja: 022-03-00010/2013-24
Rešenje izdato od strane Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike